

Meeting Agenda

Meeting:Dorset, Bournemouth, Christchurch and Poole (BCP) Joint Local Access Forum (DLAF)Time:10.00am to 1.00pmDate:Thursday 24th November 2022Venue:Hybrid meeting (Dorset Council Offices and Microsoft Teams)

Agenda Items:

- 1. 10:00 Welcome & apologies Chair (5 mins)
- 2. 10:05 Declaration of interests Chair (5 mins)
- 3. 10:10 Minutes of the last meeting, Actions & Matters arising Chair (20 mins)
- 4. 10:30 Multi User Routes Presentation Wayne Sayers (Transport Planning Team Leader) (30 mins) Presentation including Q&A
- 5. 11:00 Dorset Council Greenspace Management & Maintenance Dave Ackerley (Senior Ranger Central) (15 mins) Presentation
- 6. 11.15 BCP Council Greenspace Management & Maintenance Philip Elias (Senior Rights of Way Officer) (10 mins) Presentation

11.25 15 minutes break. Tea, coffee, water & biscuits will be provided.

- 7. 11:40 Legal Record Team Definitive Map & Statement Vanessa Penny (Definitive Map Manager) (10 mins) Presentation
- 8. 11:50 Dorset RoWIP Update Bridget Betts (Environmental Advice Manager) (30 mins) Presentation

9. 12:20 - Member feedback from associated groups/meetings

- Dorset AONB Partnership Board Meeting 22nd November 2022 Janet Davis
- Dorset Local Nature Partnership Fiona Bowles

(15 mins)

10. 12:35 - DLAF work programme – Chair

Summary of the days actions – new agenda items/actions – updating the DLAF work programme (10 mins)

11. 12:45 - A.O.B

(10 mins)

- 12. 12:55 Date of next meetings
 - March 2023 23rd or 20th
 - July 2023 20th or 27th
 - November 2023 23rd or 30th
 (5 mins)